teisipäev, 22. juuli 2014

Tööpõli sai läbi (aga algab varsti uuesti)

No natuke on piinlik ka nüüd selle blogi pärast aga tööpõli tegi oma töö. Nimelt, töötasime paar nädalat jutti ning vahepeal kippusid päevad ikka enneolematult pikaks. Vaevalt jõudsime töö ja magamise vahel hambaid pesta..

Mingi moment, kui päevad lühemak läksid (11-12h) oli vaba aega nii palju, et ei osanudki sellega kohe midagi tarka peale hakata. Mõtlesin, et inimestel kes 8 tundi päevas töötavad, on vaba aega ju lausa jalaga segada! Vot siis nalja. Peale seda hullust võtsime mõned päevad vabaks ja praegu puhkame, kuid juba ülehomme stardime Banffi, et see samune auto registreerimine ära teha.

Tööst veel nii palju, et sellega harjusime ära, saime isegi kopika kõrgemat palka ja boonust. Tegelkult veel ei saanud kumbagi kätte aga need lisatakse viimasele tšekile. Pangandus on siin nimelt tšekkide juurde toppama jäänud ja muud variante raha saada ei ole. Samuti töötasime mõned päevad peale palgapäeva, seega nende päevade tšeki saame järgmisel palga päeval ning peame sellele siis töökohta järele minema. Kanadalased kasutavad tegelikult ka internetipangandust, et siis kolivad tšekid meili peale. Ehk siis, kui mina saan tšeki meilile, siis laen sellest pildid oma internetipanka, seejärel keegi vaatab selle läbi ja saangi raha arvele. Põnev, eksole. Vahepeal pidime maksma ära kindlustuse ja selle kohta öeldi, et tulge kohale või kirjutage tšekk. Leidsin internetipangast funktsiooni e-transfer - tuleb sisestada inimese nimi ja e-mail ning soovitud summa ja valida salaküsimus. Ei kontonumbrit ega miskit. Eestlasele, kui e-riiklasele algul üsna ebaloogiline aga eks inimene harjub kõigega.

Tööst ma suurt rohkem pajatama ei hakka. Oi, kui siis seda, et osad kollid varastasid toitu. Ühel hommikul oli näiteks piim kadunud ning ühel teisel päeval oli üks Rasmuse õlu külmkapist varastatud ning meie viimasel hommikul oli taas piim jalad alla võtnud. :))

Puhkuse ajal oleme peamiselt vedelenud - eilse päeva veetsin basseini ääres ja kohe tuli ka päike kallale ja põletas pisut ära. Täna sai käidud linnakese peal ja rannas ning järves ujumas. Õhtul sai istutud terrassil ja arutatud maailmaasju Ukrainast Afganistanini ja Iraagist Iisraelini. Televiisorist tuleb ju peamiselt kaks uudist - alla tulistatud lennuk ja Iisrael-Gaza. Tähendab, ainult need uudised ongi.

Kohalikest uudisest nii palju, et BC põleb kuna ilmad on väga kuumad olnud aga lubab vihma kolmapäevaks ja neljapäevaks ning osad põlengud on juba kontrolli alla saadud. Sellest tingituna on vahepeal väljas kõik hall ja suitsune ning haiseb kergelt.

Lisan siis mõned videod Kanada päevast ja ühe hiljutisest kokandusest. Rohkem pildimaterjali lisan homme! Hehe, nalja veel nii palju, et nägin just, et olin rasket ja pikka tööd kirunud kuu alguses - tagant järele oli see aeg ju lausa luksus! Siis me veel ei teadnudki mis see töö õigupoolest tähendab. :)

Ta millegi pärast ei lase mul neid videosid siia normaalselt paigutada aga mis seal ikka. Kärab kah.

"mustlaslaagri" kokatund

Siin linnas ei ela nii palju inimesi!


Ilutulestik oli võimsam, kui Tallinna uusaasta saluut.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar